‘Voel (weer)

jouw kracht!’

“Meer balans in je werk en persoonlijk leven, op een manier die bij jou past!”

Als zorgprofessional wordt er veel van je gevraagd. Cliënten voor wie je graag klaarstaat, maar soms veel van je vragen. Druk van anderen in de keten, of van zorgverzekeraars die van alles opleggen. Verder heb je misschien een gezin wat aandacht vraagt. En…. waar blijf je zelf in dit alles?

Op die vraag vinden we samen het antwoord in mijn
1-op-1 traject ‘Voel (weer) jouw kracht!’

Een uniek traject volledig afgestemd op jouw behoeften

In 3 livedagen (9.30-13 uur) en de vele calls tussendoor gaan we samen op zoek naar wat jou belemmert in je werk of persoonlijk leven. En daarmee gaan we aan de slag.
Hoe we dat doen? Door vooral veel te voelen! Door middel van ervaringsoefeningen, aanraking op de behandelbank, maar ook de vele opdrachten voor thuis ga je aan de slag. Ik ben er al die maanden om jouw te begeleiden.

Na deze intensieve 3 maanden merk je duidelijk dat je…

N
… grote stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling.
N
… je verder hebt ontwikkeld als professional.
N
… je meer voldoening en verdieping haalt uit het cliëntcontact.
N
… dieper contact ervaart met de belangrijke mensen in je leven.
N
... je steviger staat in overleg met andere zorgprofessionals.

Na dit traject ben je meer in balans, sta je steviger in je (werk)schoenen (en je danshakken!) en ga je met meer plezier door het leven!

Investering

De investering voor dit volledige traject is € 2197. Dit is inclusief 3 volledig verzorgde livedagen (9.30-13.00), meerdere calls via ZOOM, een leuk welkomstcadeau, theoretische achtergrond, video’s en de vele opdrachten voor thuis waarop je feedback krijgt. Tijdens het hele traject ben ik via WhatsApp beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en sta ik voor je klaar!

Praktische informatie

  • Naast 3 livedagen zijn er meerdere online calls (max 1 uur per call).
  • De livedagen van het traject ‘Voel (weer) jouw kracht!’ vinden plaats in mijn praktijk in Almkerk.
  • De dagen starten van 9.30 en we werken tot 13.00.
  • Natuurlijk is er een heerlijke lunch inbegrepen.
  • De data plannen we in overleg samen in.
  • Accreditatie KNOV wordt aangevraagd.

Op maat samenwerking

Dit unieke traject is volledig afgestemd op jouw behoeften. Jij brengt in wat je bezighoudt en daarmee heb je zelf de regie in handen tijdens dit traject. Het is aan jou wat je er in stopt en dus ook wat je er uit haalt. Ik verwacht dus echt inzet van jouw kant.

Daarnaast mag je ook wat van mij verwachten. Namelijk, alles wat ik in me heb om jou op de juiste manier te begeleiden. Ik ben in deze maanden jouw baken waar je steeds op terug kunt vallen. Niet alleen tijdens de livedagen, maar ook daar tussen in tijdens de wekelijkse calls.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Om in te schrijven stuur je me een mail, klik hier. Je ontvangt een factuur voor de aanbetaling van 10%. Het resterende bedrag wordt maximaal 10 dagen voor aanvang van de eerste livedag voldaan.

Wat zijn de (annulerings)voorwaarden?

Eenmaal ingeschreven, plannen we in overleg de livedagen en online calls in. Er is wekelijks een contact moment.
Ik reken erop dat je op de afgesproken dagen/ tijden aanwezig bent.
Annuleren tot 10 dagen voor aanvang is mogelijk. Je krijgt de aanbetaling – € 50 administratiekosten retour. Bij annulering binnen 10 dagen voor aanvang van de eerste livedag is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Wat is de accreditatie?

Accreditatie KNOV: wordt aangevraagd.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden bij LEEF?