Over Martine,

haptotherapeut LEEF

“Het draait om de samenwerking tussen hoofd, hart en gevoel. En dat is precies waar ik samen met jou naar op zoek ga!”

Mijn naam is Martine in ’t Veld en ik ben in 2020 afgestudeerd als haptotherapeut. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons. Ik ben geboren en getogen in Altena en woon met veel plezier in Woudrichem. Al jarenlang heb ik ervaring in de zorg. Eerst als operatieassistente, daarna als verloskundige. 

Daarnaast ben ik in aanraking gekomen met haptonomie. Dit fascineerde me zo enorm, dat ik in 2015 de 5-jarige opleiding tot haptotherapeut ben gestart aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. In deze periode heb ik veel geleerd over het vak haptotherapie, maar ook over mezelf. 

“Bij mij is er tijd voor jou en jouw verhaal.”

Als optimistisch ingesteld mens, is het glas bij mij meestal half vol. Ik probeer met mijn cliënten dus ook te kijken naar wat er goed gaat en daarnaast naar wat er beter kan. Eén van mijn kwaliteiten is geduld en een luisterend oor.

Humor vind ik ook belangrijk, het is soms heel fijn om even te kunnen relativeren met een lach! Verder neem ik mijn vak serieus en jou als cliënt dus ook. Daarom zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van ontwikkelingen in het vak. Ik haal veel voldoening uit dit werk.

Het is prachtig om de ander werkelijk te ontmoeten als mens en samen te werken om verder te kunnen groeien op deze mooie reis die ‘leven’ heet.

 

Maak kennis met LEEF

Waarmee kan ik je helpen?