meer weten

Voel (weer) jouw kracht!

Ontwikkeling van jezelf als zorgprofessional & in je persoonlijk leven

Waarom dit traject bij LEEF?
Als zorgprofessional wordt er veel van je gevraagd. Cliënten voor wie je graag klaarstaat, maar soms veel van je vragen. Druk van anderen in de keten, of van zorgverzekeraars die van alles opleggen. Verder heb je misschien een gezin wat aandacht vraagt. En…. waar blijf je zelf in dit alles?

Op die vraag vinden we samen het antwoord in mijn
1-op-1 traject ‘Voel (weer) jouw kracht!’

In 4 livedagen (9.30-13 uur) en de vele calls tussendoor gaan we samen op zoek naar wat jou belemmert in je werk of persoonlijk leven. En daarmee gaan we aan de slag.
Hoe we dat doen? Door vooral veel te voelen! Door middel van ervaringsoefeningen, aanraking op de behandelbank, maar ook de vele opdrachten voor thuis ga je aan de slag. Ik ben er al die maanden om jouw te begeleiden.

 

Je hoeft niet alleen te lopen, ik wandel met je mee!
Dit unieke traject is volledig afgestemd op jouw behoeften. Jij brengt in wat je bezighoudt en daarmee heb je zelf de regie in handen tijdens dit traject. Het is aan jou wat je er in stopt en dus ook wat je er uit haalt. Ik verwacht dus echt inzet van jouw kant. 
Daarnaast mag je ook wat van mij verwachten. Namelijk, alles wat ik in me heb om jou op de juiste manier te begeleiden. Ik ben in deze maanden jouw baken waar je steeds op terug kunt vallen. Niet alleen tijdens de livedagen, maar ook daar tussen in tijdens de wekelijkse calls. 

Dit traject biedt jou de kans om exclusief met mij samen te werken gedurende 3 maanden!

Voel (weer) jouw kracht!

Balans in werk en persoonlijk leven, op een manier die bij jou past!

Na deze intensieve 3 maanden merk je duidelijk dat je…

… grote stappen hebt gezet in je persoonlijke ontwikkeling.
… je verder hebt ontwikkeld als professional (je ervaart een dieper contact met je cliënt en staat steviger in overleg met andere zorgprofessionals).
… dieper contact ervaart met de belangrijke mensen in je leven.

Dit traject kun je volgen als hebt deelgenomen aan mijn nascholing ‘Voel (weer) dat het werkt!’, maar kan ook prima doorlopen worden als je nog geen eerdere nascholing bij mij hebt gevolgd.

Na dit traject ben je meer in balans, sta je steviger in je (werk)schoenen (en je danshakken!) en ga je met meer plezier door het leven! 

Praktische informatie

‘Voel (weer) jouw kracht!’

De livedagen van het traject “Voel (weer) jouw kracht!” vinden plaats in mijn praktijk:
LEEF, Praktijk voor Haptotherapie, Knotwilg 2A, Almkerk.
Natuurlijk is een heerlijke lunch inbegrepen. 
De dagen starten om 9.30 uur en we werken tot 13.00 uur. In deze tijd werken we samen op haptonomische basis aan jouw doelen. Dat maakt dat je heel gericht kunt werken om zo het beste resultaat te boeken.  
Naast 4 livedagen zijn er 6 calls via ZOOM (max 1 uur).

Eenmaal ingeschreven, plannen we in overleg de livedagen en ZOOM-calls in. Er is wekelijks een contact moment.
Ik reken erop dat je op de afgesproken dagen/ tijden aanwezig bent.
Annuleren tot 10 dagen voor aanvang is mogelijk. Je krijgt de aanbetaling – € 50 administratiekosten retour. Bij annulering binnen 10 dagen voor aanvang van de eerste livedag is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

De investering voor dit volledige traject is € 2597. Dit is inclusief 4 volledig verzorgde livedagen (9.30-13.00),
6 calls via ZOOM, een leuk welkomstcadeau, theoretische achtergrond, filmpjes en de vele opdrachten voor thuis waarop je feedback krijgt. Tijdens het hele traject ben ik via Slack (deze app kun je downloaden op je telefoon) beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en sta ik voor je klaar!

Accreditatie KNOV: wordt aangevraagd.

Om in te schrijven stuur je me een mail, klik hier. Je ontvangt een factuur voor de aanbetaling van 10%. Het resterende bedrag wordt maximaal 10 dagen voor aanvang van de eerste livedag voldaan.

Zéér goed voorbereid allemaal en een hele fijne trainster

Verloskundige, nam deel aan de nascholing ‘Voel (weer) dat het werkt!’
– 28 november 2022

Fijn persoonlijk contact!

Verloskundige, nam deel aan de nascholing ‘Voel (weer) dat het werkt!’
– 28 november 2022