LEEF-haptotherapie-20-12-2018-73600- uitsnede

Tarief, vergoeding & privacy

Haptotherapie
Het tarief is € 85,- per sessie (van 50-60 min.).

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VVH. Mijn behandelingen komen voor (gedeeltelijke) vergoeding bij de zorgverzekeraar in aanmerking. Informeer bij je eigen verzekering naar de hoogte van de vergoeding.
De factuur dien je aan mij te voldoen en zelf bij je verzekering in te dienen.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding
Een afspraak voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding duurt een uur. Het tarief hiervoor is gelijk aan een sessie haptotherapie € 85,-.

Je kunt de factuur indienen bij je zorgverzekering. Of je voor vergoeding in aanmerking komt, hangt van jouw zorgverzekeraar en vergoedingspakket af. Zwangerschapsbegeleiding wordt regelmatig vergoed onder zwangerschapscursus of preventieve zorg.
Soms is er een indicatie voor het volgen van haptonomische zwangerschapsbegeleiding (bij bijvoorbeeld bevallingsangst of -trauma of verlies in de voorgeschiedenis). Dan wordt deze vorm van begeleiding vanuit het aanvullend pakket (meestal gedeeltelijk) vergoed onder haptotherapie. Het bedrag is afhankelijk van jouw pakket en verzekeraar. Hiervoor dien je wel een indicatie voor haptotherapie te hebben. Of die indicatie er is, kunnen we in de eerste afspraak bespreken.

EMDR bij bevallingstrauma
Voor EMDR plannen we een wat langere sessie in (anderhalf uur), het tarief voor die sessie is € 125,-. Indien de sessie sneller kan worden afgerond dan anderhalf uur, breng ik het normale tarief voor haptotherapie in rekening (€ 85,-).

Voor eventuele vergoeding zie hierboven onder het kopje ‘Haptotherapie’.

Wil je meer lezen over vergoedingen, kijk dan op de website Haptotherapie op de kaart

Afspraken die minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd (weekend en feestdagen niet meegerekend) worden niet in rekening gebracht.

Cadeaubon haptonomische zwangerschapsbegeleiding
Wil je iemand verrassen met een wel heel bijzonder cadeau? Geef dan de eerste sessie haptonomische zwangerschapsbegeleiding cadeau! Zo kan het aanstaande ouderpaar kennismaken met deze begeleiding en beslissen ze daarna of ze (op eigen kosten, tegen het normale tarief) verder gaan met de cursus. 
Je krijgt de bon leuk verpakt bij je thuis gestuurd. 

Privacy
Klik hier om mijn privacyverklaring te lezen en meer te weten te komen over het eventueel indienen van een klacht.

Beroepscode
Als haptotherapeut houd ik mij uiteraard aan de beroepscode welke door de beroepsvereniging VVH is opgesteld.