"Voel (weer)
dat je leeft!"

haptotherapeut

Martine
in 't Veld

Mijn naam is Martine in ’t Veld en ik ben in 2020 afgestudeerd als haptotherapeut. Ik ben getrouwd en heb 2 zoons. Ik ben geboren en getogen in Altena en woon met veel plezier in Woudrichem. Al jarenlang heb ik ervaring in de gezondheidszorg. Eerst als operatieassistente, daarna als verloskundige. Mijn werk als verloskundige doe ik nog steeds met veel plezier. 

Daarnaast ben ik in aanraking gekomen met haptonomie. Dit fascineerde me zo enorm, dat ik in 2015 de 5-jarige opleiding tot haptotherapeut ben gestart aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. In deze periode heb ik natuurlijk veel geleerd over het vak haptotherapie, maar ook over mezelf. 

Als mens ben ik optimistisch van aard, bij mij is het glas meestal half vol. Ik probeer met mijn cliënten dus ook te kijken naar wat er goed gaat en daarnaast naar wat er beter kan. 
Eén van mijn kwaliteiten is geduld en een luisterend oor. Bij mij is er tijd voor jou en jouw verhaal dat gehoord mag worden.
Humor vind ik ook belangrijk, het is soms heel fijn om even te kunnen relativeren met een lach!

Verder neem ik mijn vak serieus en jou als cliënt dus ook. Daarom zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van ontwikkelingen in het vak. Ik haal veel voldoening uit dit werk. Het is prachtig om de ander werkelijk te ontmoeten als mens en samen te werken om verder te kunnen groeien op deze mooie reis die ‘leven’ heet.